Bekkenbodemproblemen & chronic pelvic pain

Bekkenbodemproblemen & chronic pelvic pain

Over ons - About us

Artikels en weetjes over bekkenbodemproblemen & chronische pelvische pijn.

Vergadering VVUVZ 17 oktober 2017

2017Posted by Bekkenbodemproblemen.be Sun, November 12, 2017 16:59:45

Op 17 oktober 2017 waren we te gast op de vergadering van de VVUVZ (Vlaamse Vereniging voor Urologische Verpleegkundigen en aanverwante Zorgverleners)
Zoals gewoonlijk een zeer interessante agenda, waar we jullie graag mee laten kennismaken.

Partners ontmoeten die hetzelfde doel voor ogen hebben en die samenwerken aan een betere en kwalitatieve gezondheidszorg, dat is het doel van deze vergadering. Ditmaal rond de problemen die kunnen ontstaan in en rond de bekkenbodem.

Zo willen we u nog eens kennis laten maken met de vereniging van vrijwilligers voor mannen die in hun leven geconfronteerd worden met prostaatkanker en voor hun partners. Momenteel actief in West-Vlaanderen. http://think-blue-vlaanderen1.webnode.nl/


Kirsten Antonsen Projectleider Inco/Web (thuiszorgwinkels) brengt ons op de hoogte van de online mogelijkheden op hun website : https://www.thuiszorgwinkel.be/nl/detail/discrete-zekerheid/incontinentie-bij-vrouwen
Zo vertelde Kirsten ons het volgende: De nieuwe website biedt een aantal interessante tools voor de leden van jullie vereniging. Zo vindt men op diverse plaatsen een link naar onze advieswijzer waarbij mensen in maximum 6 vragen bij een selectie van producten uitkomen die het best passen bij hun problematiek. Met 1 druk op de knop kunnen zij van deze producten ook stalen bestellen die gratis thuis geleverd worden. Zeker voor mensen die het moeilijk hebben om over hun probleem te praten, is dit een makkelijke stap omdat alles anoniem verloopt en in een discrete verpakking geleverd wordt. Ook voor de mensen die twijfelen of zij wel het juiste product gebruiken, is dit een zeer handig hulpmiddel.

Wij hebben over de 60 winkels verspreid ook een team van 22 incospecialisten waarbij mensen op afspraak te rade kunnen gaan. Een gesprek vindt dan plaats in een afgesloten en discrete ruimte. Deze afspraken kunnen ook ingepland worden via de website. Vb. Men kiest de winkel waar men een afspraak wil en vervolgens selecteer je “specialist incontinentiezorg”.

We hebben ook steeds een luisterend oor naar suggesties om onze website nog te verbeteren en beter te laten aansluiten op de wensen van patiënten. Aarzel dus zeker niet om ons tips door te geven. Of indien u zeer specifieke producten zoekt, zijn wij steeds bereid om mee te helpen zoeken.
Een eerste stap in een mooie samenwerking tussen onze organisaties.

Het was weer een zeer boeiende avond, met nuttige contacten! Bedankt aan de VVUVZ en Think Blue!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.